Hvordan du og hunden din kan kose dere i sommer med sommerkjoler

Sommeren er en herlig tid for både mennesker og hunder. Det er sol, varme, lange dager og masse aktiviteter å velge mellom. Men hva liker egentlig hunder å gjøre på sommeren? Og hvordan kan du gjøre sommeren enda mer hyggelig for deg og din firbente venn?

Svømming og bading

Mange hunder elsker å svømme og bade i sjøen, elven eller et vann. Det er en fin måte å kjøle seg ned på, samtidig som det er god trening og lek. Hvis du har en hund som liker å svømme, kan du ta med deg noen leker som flyter, for eksempel en ball eller en frisbee, og kaste dem ut i vannet slik at hunden kan hente dem. Husk å ha på deg solkrem og en solhatt når du er ute i solen.

Kos hjemme

Noen ganger er det også deilig å bare slappe av hjemme med hunden sin om sommeren. Da kan du kose deg med noen gode bøker eller filmer, mens hunden ligger ved siden av deg på sofaen eller sengen. Du kan også gi den noen godbiter eller leker som den kan tygge på eller pusle med. Hvis du vil pynte deg litt ekstra om sommeren, kan du prøve noen av de flotte sommerkjoler som finnes i butikkene nå. De er lette, luftige og fargerike, og passer perfekt til både hverdag og fest.

Turer i skogen

En annen aktivitet som mange hunder setter pris på om sommeren er turer i skogen. Der er det skyggefullt og svalt, og det finnes mange spennende lukter og lyder å utforske. Hvis du har en hund som liker å grave eller rulle seg i gjørme, kan du la den få utløp for sin naturlige atferd i skogen. Husk bare å ha med deg nok vann til både deg selv og hunden din.

groovy