Kattebur og hundeutstyr får du hos Zoo

Skal du ut å reise med bilen og ønsker å ta med deg kjæledeggen din? Eller kanskje du skal ta et fly og besøke venner og kjente? Da trenger du et kattebur. Det er viktig at du kan transportere katten din på en forsvarlig og trygg måte. Katteburet må være så godt tilpasset turen du legger ut på som mulig. Zoo.no forhandler kattebur i forskjellige størrelser, både myke og harde. Skal katten ut og fly bør du bruke et hardt kattebur.

Transportvesker for katter

Du kan også velge en flott transportveske for katt om du bare skal på en kortere tur med den lille. Zoo.no tilbyr også et flott sortiment av bur for hunder. Les mer om dette på deres hjemmeside.

Hvilket kattebur du bør velge

Hvis du har flere enn bare en katt eller en stor katt som skal være med på turen bør du velge et stort robust kattebur fra Zoo.no. Det er viktig at du skaffer deg et bur som er behagelig for katten og som tåler en støyt. Det er viktig at katten har godt utsyn i buret slik at den føler seg tryggere med omgivelsene. Har du en hund gjelder stort sett de samme tingene. Alt dette finner du mye nyttig informasjon om på hjemmesiden til Zoo.no.

Alle varer du bestiller fra Zoo.no blir enkelt og raskt levert hjem til deg. fri frakt og retur på alle varer.

Uncategorized

groovy