Kjente hunder

De aller fleste av oss kjenner til noen hunder som er kjente. I denne artikkelen skal vi gå inn på de aller mest kjente hundene:

Hunder fra tegnefilmer

Det er jo ingen tvil om at Lady og Landstrykeren er utrolig kjente hunder. Lady er en cocker spaniel, og salget av denne typen hund gikk definitivt opp etter at denne filmen kom ut. Det finnes også en rekke kjente dalmatinere der ute. Disney har nok veldig mye innflytelse når det kommer til kjente hunder. Kanskje du husker Slinky fra Toy Story? Vi kan jo heller ikke glemme Pluto? Dette er nok den hunden som er aller mest kjent av alle tegneseriehundene. Kanskje du skal sjekke ut denne lista å se hvor mange hunder du kjenner igjen? Når man vokser opp og ser på tegnefilm så blir det jo ofte sånn at man ønsker å kle seg ut som disse hundene. Hvorfor ikke sjekke om du kan finne noen av dem i utvalget av halloween kostymer her? Det kan lønne seg å være tidlig ute når det kommer til kostymer!

Ekte, kjente hunder

Mange mener at det er Lassie som er verdens mest kjente hund. Dette er en collie. Det er flere grunner til dette. Kanskje spesielt det faktum at den hadde en tv-serie som gikk over 20 år. Så hvis du har vokst opp mellom 50-tallet og 2000-tallet er det noe du garantert har sett på TV. Dette var nemlig en såpass stor hit at det gikk i flere tiår etter serien var ferdig.

Det er jo ikke å stikke under en stol at det å lage filmer og TV ut av hunder er blitt mer og mer populært. På NRK har vi blant annet sett programmet “Fra bølle til bestevenn”. Det er et program som handler om hundedressur. Det finnes en rekke hunder som har blitt kjente etter at dette programmet fikk sin store suksess.

Hvordan blir en hund kjent?

Alle hunder blir kjente på forskjellige måter. Noen blir kjent gjennom tegnefilmer, mens andre blir kjent fordi en kjendis har en slik hund. Det blir det samme som når mennesker blir kjendiser. Det går litt i trender og litt i hva som man kan se ute i gata. Det er uansett veldig spennende å følge med på, for det finnes så utrolig mange søte hunder der ute i verden!

groovy