Smarte hacks på jobben som gjør at du får mer tid med hunden

I dag er livene våre travlere enn noen gang, og det virker som om vi har mindre tid til viktige ting. Som å tilbringe kvalitetstid med hundene våre. Det kan hende du sitter til langt ut på kveldene for å få alle papirene i orden, og forlater ikke kontoret før det er mørkt utenfor. Trenger du smarte hacks på jobben for bedre tid, sjekk dette.

Skaff deg et kunderealsjonsprogram

Et kunderelasjonsprogram (CRM) tar hånd om alt som ikke har direkte med verdiskapning å gjøre. For dem som har startet bedrift alene, vil oppdage at 75% av tiden går bort til andre ting enn å tjene penger.

Tenk om du kunne frigjøre bare 50% av denne tiden med lime-technologies.no, så kunne du bruke tiden med hunden i stedet. Selskapet lime-technologies.no hjelper deg å sette opp alle kunderelasjoner, sørger for å synkronisere lager og distribusjon, sender ut presise annonser til potensielle aktører også videre. Selve lime-technologies.no er i seg selv en hjelp som kanskje kan få bedriften din til å gå nesten av seg selv.

Kaizen

Kaizen er bare en regel du må kjenne til. Den går ut på å forberede bedriften hele tiden. Dette er noen helt enkle huskeregler som øker kvalitet i alle ledd. Det kan være ved hjelp av Deming-hjulet, slank organisasjon, 6 måter å effektivisere på også videre.

Kaizen hjelper bedriften å nå mål raskere og ta fatt på større markeder, for eksempel på internett. Kaizen er noe hunden din også vil dra nytte av, da Kaizen hele tiden sørger for at du kan koble av tidligere og tidligere for hver dag som går. Men Kaizen er ikke noe som tar slutt, så du kan aldri redusere operativ tid til null.

Tillat møter mens du går tur med hunden

Det er ikke alle som synes et møte kan gjøres i pysjamasen, men hva med et telefonmøte mens du er ute på tur med hunden. Du kan saktens legge 3/4 av alle møter til ettermiddagen, slik at du kan komme deg hjem lenge før du vanligvis ville.

Det gagner både deg, hunden og kundene. De opplever at du er aktiv og glad, og det gir deg mer tid med hunden, nettopp det du var ute etter å fikse. Denne delen av jobben kan du fullføre når du setter deg ned etter middag, eller en lengre dusj.

groovy